Меню
Меню
150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пособия

21.09.2020 09:19:11

150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пособия

Веригата магазини T MARKET и компанията собственик “Максима България”, доказваща се  ежедневно като отговорен играч на бизнес сцената, правят пореден жест и дарение за деца, лишени от родителска грижа.

T MARKET обяви, че осигурява хранителни продукти и учебни пособия за 150 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ „Свети Никола“ - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.

“За нас, като социално отговорна компания и най-вече като хора, е изключително важно да подкрепяме най-уязвимите групи хора. За първи път в историята, учебната година започна в условия на извънредна епидемична обстановка. Първият учебен ден е ново начало, предизвикателство и изпитание и  всички ученици следва да имат равен старт – особено във времена на криза. За съжаление, има много нуждаещи се, които не могат да си позволят необходимото. Затова ще направим така, че да помогнем поне на част от тях”, коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Инициативата отразява дългосрочния ангажимент на компанията към грижата за децата и си поставя две основни цели – да допринася за пълноценното им израстване и да бъде полезна в грижата за тях. Веригата се стреми да допринася за по-пълноценния и качествен живот на тези, които се нуждаят най-много от подкрепа.

„Признателни сме на T MARKET, че за пореден път показват своята социална ангажираност и съпричастност към най-уязвимите деца и повярва в мисията ни да им осигурим щастливо детство.“ споделя Недка Младенова - изпълнителен директор на НФ „Свети Никола“.   

Подкрепата на деца в нужда за нас е възможност да преминем отвъд територията на ежедневната грижа за хората към грижата за деца в нужда, което напълно отразява ценностите на компанията. За T MARKET е важно тези деца да изживеят едно щастливо и безгрижно детство, каквото всяко дете заслужава.

Новини

Новини

150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пособия

150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пос

Веригата магазини T MARKET и компанията собственик “Максима България”, доказваща се  ежедневно като отговорен играч на бизнес сцената, правят пореден жест Веригата магазини T MARKET и компанията собственик “Максима България”, доказваща се  ежедневно като отговорен играч на бизнес сцената, правят пореден жест 2020-09-21T09:19:16+03:00 150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пособия

<p class="text-alignjustify">Веригата магазини<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET</strong><span>&nbsp;</span>и компанията собственик<span>&nbsp;</span><strong>&ldquo;Максима България&rdquo;</strong>, доказваща се&nbsp; ежедневно като отговорен играч на бизнес сцената, правят пореден жест и дарение за деца, лишени от родителска грижа.</p> <p class="text-alignjustify"><strong>T MARKET</strong><span>&nbsp;</span>обяви, че осигурява хранителни продукти и учебни пособия за 150 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ &bdquo;Свети Никола&ldquo; - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;За нас, като социално отговорна компания и най-вече като хора, е изключително важно да подкрепяме най-уязвимите групи хора. За първи път в историята</em><em>,</em><em><span>&nbsp;</span>учебната година започна в условия на извънредна епидемична обстановка. Първият учебен ден е ново начало, предизвикателство и изпитание и&nbsp; всички ученици следва да имат равен старт &ndash; особено във времена на криза. За съжаление, има много нуждаещи се, които не могат да си позволят необходимото. Затова ще направим така, че да помогнем поне на част от тях&rdquo;,<span>&nbsp;</span><strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;.</strong></em></p> <p class="text-alignjustify">Инициативата отразява дългосрочния ангажимент на компанията към грижата за децата и си поставя две основни цели &ndash; да допринася за пълноценното им израстване и да бъде полезна в грижата за тях. Веригата се стреми да допринася за по-пълноценния и качествен живот на тези, които се нуждаят най-много от подкрепа.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Признателни сме на<span>&nbsp;</span></em><strong>T MARKET</strong><em>, че за пореден път показват своята социална ангажираност и съпричастност към най-уязвимите деца и повярва в мисията ни да им осигурим щастливо детство.&ldquo;</em><span>&nbsp;</span><strong>споделя Недка Младенова - изпълнителен директор на НФ &bdquo;Свети Никола&ldquo;.</strong><span>&nbsp;</span>&nbsp;&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Подкрепата на деца в нужда за нас е възможност да преминем отвъд територията на ежедневната грижа за хората към грижата за деца в нужда, което напълно отразява ценностите на компанията. За<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET</strong><span>&nbsp;</span>е важно тези деца да изживеят едно щастливо и безгрижно детство, каквото всяко дете заслужава.</p>

Сравнение на продукти