Меню
Меню
T MARKET се включи в инициативата „Бебе на годината“

15.02.2021 08:36:27

T MARKET се включи в инициативата „Бебе на годината“

За пета поредна година Община Елин Пелин организира кампанията „Бебе на годината“, с която награждава първото родено дете за новата година. Церемонията по награждаване на „Бебе на годината“ за 2021 година се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

“Максима България”, компанията собственик на верига магазини T MARKET, подкрепи инициативата като осигури пакети с бебешки храни, памперси и други изненади за пеленачетата. В кампанията, подаръци получиха, както първото бебе, така и другите деца, които са родени през месец януари в община Елин Пелин.

“Включваме се с удоволствие в инициативата на Община Елин Пелин и в подобни добри практики из цялата страна. Като социално отговорна кампания ние подкрепяме българското  семейство, защото децата трябва да живеят в една спокойна и сигурна среда. Във времена на пандемия имаме още по-голяма нужда от подобни примери в подкрепа на обществото,” коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Тази инициатива е поредно доказателство за дългосрочния ангажимент на компанията към грижата за децата и в изпълнението на две основни цели – да допринася за пълноценното им израстване и да бъде полезна в грижата за тях. Веригата се стреми да спомага за по-пълноценния и качествен живот на тези, които се нуждаят най-много от подкрепа.

Новини

Новини

T MARKET се включи в инициативата „Бебе на годината“

T MARKET се включи в инициативата „Бебе на годината“

За пета поредна година Община Елин Пелин организира кампанията „Бебе на годината“, с която награждава първото родено дете за новата година. Церемонията по За пета поредна година Община Елин Пелин организира кампанията „Бебе на годината“, с която награждава първото родено дете за новата година. Церемонията по 2021-02-15T08:38:52+02:00 T MARKET се включи в инициативата „Бебе на годината“

<p class="text-alignjustify">За пета поредна година Община Елин Пелин организира кампанията &bdquo;Бебе на годината&ldquo;, с която награждава първото родено дете за новата година. Церемонията по награждаване на &bdquo;Бебе на годината&ldquo; за 2021 година се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.</p> <p class="text-alignjustify">&ldquo;Максима България&rdquo;, компанията собственик на верига магазини <strong>T MARKET</strong>, подкрепи инициативата като осигури пакети с бебешки храни, памперси и други изненади за пеленачетата. В кампанията, подаръци получиха, както първото бебе, така и другите деца, които са родени през месец януари в община Елин Пелин.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;Включваме се с удоволствие в инициативата на Община Елин Пелин и в подобни добри практики из цялата страна. Като социално отговорна кампания ние подкрепяме българското&nbsp; семейство, защото децата трябва да живеят в една спокойна и сигурна среда. Във времена на пандемия имаме още по-голяма нужда от подобни примери в подкрепа на обществото,&rdquo;</em> коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify">Тази инициатива е поредно доказателство за дългосрочния ангажимент на компанията към грижата за децата и в изпълнението на две основни цели &ndash; да допринася за пълноценното им израстване и да бъде полезна в грижата за тях. Веригата се стреми да спомага за по-пълноценния и качествен живот на тези, които се нуждаят най-много от подкрепа.</p>

Сравнение на продукти