Меню
Меню
T MARKET в подкрепа на болниците

15.12.2020 15:14:24

T MARKET в подкрепа на болниците

Верига магазини T MARKET дарява апаратура и предпазни средства в помощ на медиците на две от най-натоварените болници в столицата.

МБАЛ „Света Анна“ изрази нуждата си от пациентен монитор, а от веригата направиха всичко възможно за бързото му осигуряване. До УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" бяха изпратени защитни маски и костюми, които са крайно необходими в сегашните условия на пандемия. Във времена на криза имаме още по-голяма нужда от добри примери в подкрепа на обществото.

„Изразяваме надежда дарението да допринесе за справяне с огромното предизвикателство, пред което е изправено цялото ни общество. Изпитваме възхищение към всички медицински специалисти, които са на първа линия в борбата с коронавируса, както и към институциите, ангажирани с контрола и превенцията на заболяването. Благодарим от сърце и на нашите служители, които работят непрестанно и изключително отговорно, за да може всеки да има достъп до храна и стоки от първа необходимост,“ коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

T MARKET бяха едни от първите, които подкрепиха здравната система още в началото на епидемията през месец март. Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която „Максима България“ разгръща в последните години. Подпомагането на най-уязвимите групи е основна цел на компанията – особено в тези нелеки времена.

Новини

Новини

T MARKET в подкрепа на болниците

T MARKET в подкрепа на болниците

Верига магазини T MARKET дарява апаратура и предпазни средства в помощ на медиците на две от най-натоварените болници в столицата.МБАЛ „Света Анна“ изрази Верига магазини T MARKET дарява апаратура и предпазни средства в помощ на медиците на две от най-натоварените болници в столицата.МБАЛ „Света Анна“ изрази 2020-12-15T15:14:25+02:00 T MARKET в подкрепа на болниците

<p class="text-alignjustify">Верига магазини<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET</strong><span>&nbsp;</span>дарява апаратура и предпазни средства в помощ на медиците на две от най-натоварените болници в столицата.</p> <p class="text-alignjustify">МБАЛ &bdquo;Света Анна&ldquo; изрази нуждата си от пациентен монитор, а от веригата направиха всичко възможно за бързото му осигуряване. До УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" бяха изпратени защитни маски и костюми, които са крайно необходими в сегашните условия на пандемия. Във времена на криза имаме още по-голяма нужда от добри примери в подкрепа на обществото.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Изразяваме надежда дарението да допринесе за справяне с огромното предизвикателство, пред което е изправено цялото ни общество. Изпитваме възхищение към всички медицински специалисти, които са на първа линия в борбата с коронавируса, както и към институциите, ангажирани с контрола и превенцията на заболяването. Благодарим от сърце и на нашите служители, които работят непрестанно и изключително отговорно, за да може всеки да има достъп до храна и стоки от първа необходимост,&ldquo;<span>&nbsp;</span><strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;.</strong></em></p> <p class="text-alignjustify">T MARKET бяха едни от първите, които подкрепиха здравната система още в началото на епидемията през месец март. Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която &bdquo;Максима България&ldquo; разгръща в последните години. Подпомагането на най-уязвимите групи е основна цел на компанията &ndash; особено в тези нелеки времена.</p>

Сравнение на продукти