Меню
Меню
T MARKET в помощ на COVID отделението в Елин Пелин

06.04.2021 14:39:22

T MARKET в помощ на COVID отделението в Елин Пелин

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, осигури хранителни продукти за новоразкритото COVID отделение в Община Елин Пелин.  Компанията  работи тясно с държавните органи и е в готовност за оказване на подкрепа по всяко време.

„Вече повече от година COVID-19 буди най-големите човешки страхове – страха за здравето на близките и за нас самите. Нашата работата се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото в тази пандемия, а и не само. Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и заедно ще се преборим с всяка криза.“, коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България”.

T MARKET бяха едни от първите, които подкрепиха здравната система още в началото на пандемията през месец март миналата година. Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която „Максима България“ разгръща. Подпомагането на най-уязвимите групи е основна цел на компанията – особено в тези нелеки времена.

Новини

Новини

T MARKET в помощ на COVID отделението в Елин Пелин

T MARKET в помощ на COVID отделението в Елин Пелин

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, осигури хранителни продукти за новоразкритото COVID отделение в Община Елин Пелин.  Компанията  работ Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, осигури хранителни продукти за новоразкритото COVID отделение в Община Елин Пелин.  Компанията  работ 2021-04-07T15:55:14+03:00 T MARKET в помощ на COVID отделението в Елин Пелин

<p class="text-alignjustify">Верига магазини <strong>T MARKET</strong>, част от <strong>&bdquo;Максима България&rdquo;</strong>, осигури хранителни продукти за новоразкритото COVID отделение в Община Елин Пелин. &nbsp;Компанията&nbsp; работи тясно с държавните органи и е в готовност за оказване на подкрепа по всяко време.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Вече повече от година COVID-19 буди най-големите човешки страхове &ndash; страха за здравето на близките и за нас самите. Нашата работата се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото в тази пандемия, а и не само.</em> <em>Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и заедно ще се преборим с всяка криза.&ldquo;,</em> <strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &rdquo;Максима България&rdquo;. </strong></p> <p class="text-alignjustify">T MARKET бяха едни от първите, които подкрепиха здравната система още в началото на пандемията през месец март миналата година. Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която &bdquo;Максима България&ldquo; разгръща. Подпомагането на най-уязвимите групи е основна цел на компанията &ndash; особено в тези нелеки времена.</p>

Сравнение на продукти