Меню
Меню

ЧЕСТИ ВЪПРОСИ

Уважаеми клиенти,

тук ще опитаме да дадем отговор на често задавани от Вас въпроси:

1. Защо много често има липси в поръчките заради неналични артикули?

- за да осигурим на клиентите си възможно най-ниски цени ние събираме онлайн поръчките от наши физически магазини, вместо от склад. Това, за съжаление води до невъзможност да "резервираме" поръчаните артикули и до изчерпването на някои от тях, докато настъпи времето за събиране на поръчките (около час преди слота за доставка, за да осигурим максимална свежест на продуктите).

2. В какъв срок се възстановява надплатена сума при поръчка с плащане онлайн в момента на поръчката?

- когато направите поръчка и изберете опцията плащане онлайн в момента на поръчката чрез плащане с банкова карта през виртуален ПОС терминал, Вие всъщност не плащате сумата на поръчката си, а ПОС терминалът само я резервира/блокира. След като съберем поръчката, ние сравняваме касовия й бон с резервираната сума от Вашата карта и при разлика оторизираме плащане само на равностойността на касовия бон. Остатъкът се възстановява в сметката Ви от обслужващата банка, издала Вашата банкова карта. В зависимост от договорните Ви условия с банката или нейните общи условия, това може да отнеме от няколко минути до няколко работни дни.

3. Какво да направя, ако не мога да завърша поръчката си?

- ако при натискане на „Завърши поръчката“ системата Ви връща в кошницата с покупки, молим да проверите списъка с поръчани продукти и да погледнете дали под името на някой от тях не пише с червени букви, че артикулът е изчерпан или с намаляла наличност, но недостатъчна, за да изпълни заявката Ви.
Изпълнете написаното (ако артикулът е изчерпан, го заменете или премахнете, а ако е с намаляла наличност, съобразете заявката си с новата наличност) и завършете поръчката си.
Ако системата започне да трепти и да блокира, обновете страницата чрез натискане на refresh символа ↻ горе вляво на екрана, след което повторете процедурата.

4. Какво да направя, ако при влизане в сайта не се визуализират продукти?

- при проблеми с визуализация на артикули въведете отново адреса си за локализация на главната страница вдясно от търсачката и вляво от количката, означен с този символ: Localization  Icon

Натиснете го и ще се отвори нова страница, в която да въведете адреса си, дори вече да е бил въведен. Натиснете „Запази и продължи“, системата ще Ви върне в главната страница и проблемът ще бъде решен.

5. Как да направя промяна в поръчката си?

- можете да ни пишете или позвъните на мейла и телефона, изписани в края на страницата до 2 часа преди началото на слота за доставка.

6. Как да дам обратна връзка?

- обратна връзка може са даде по три начина:

   * на мейла, изписан в края на страницата;

   * на телефона, изписан в края на страницата;

   * чрез отговор на SMS, който всеки клиент получава след доставена поръчка.

При други въпроси и/или проблеми, свързани с Ваша поръчка или онлайн магазина на T MARKET Online, молим да използвате за връзка с нас:

1. [email protected] по всяко време;

2. телефонен номер +359876813797 в работно време, както следва:

   - Понеделник - петък: 09.00 - 18.00 ч.

   - Събота: 09.00 - 13.00 ч.

   - Неделя: почивен ден

Сравнение на продукти