Меню
Меню

Облекла и книги на Христо Стоичков

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Тениски ADIDAS

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Топки ADIDAS

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ЛОЯЛНА ПРОГРАМАФУТБОЛ МАНИЯ

 

  1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОГРАМАТА

Лоялна програма „ФУТБОЛ МАНИЯ” (Програмата) се организира и провежда от „Максима България” ЕООД, ЕИК 131324923, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Ботевградско шосе” №247 ет.2.

  1. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. С участието си в Програмата участниците приемат изложените тук официални правила.

2.2. Официалните правила са публично оповестени и са достъпни за целия период на Програмата на интернет страницата на „Максима България“ - www.tmarket.bg, както и в магазините T MARKET.

2.3. „Максима България“ си запазва правото да допълва и променя официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им оповестяване на интернет адрес www.tmarket.bg и в магазините T MARKET.

  1. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Програмата се организира и провежда във всички магазини T MARKET на територията на Република България, както и в онлайн магазина на Организатора tmarketonline (https://tmarketonline.bg/).

  1. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Програмата започва на 18.05.2021г. и продължава до 25.06.2021 г. включително. Събирането на бонус точки е възможно до 25.06.2021 г. включително. Използването на бонус точки за покупка на промо продукти е възможно до 01.07.2021 г. включително.

  1. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОГРАМАТА

5.1. Програмата представлява вид промоция, която дава възможност на клиенти на T MARKET да закупят промоционални продукти с марката на Христо Стоичков и продукти с марка „Адидас“ с отстъпка до 37% от редовната продажна цена срещу представяне на попълнен бонус паспорт с промо точки съгласно настоящият раздел.

5.2 При покупка на стойност минимум 15 лева с ДДС, направена в магазините на Т MARKET или в онлайн магазина на Организатора в посочения период на провеждане на Програмата, клиентът получава една бонус точка. Съответно при покупка на стойност 30 лева с ДДС - 2 бонус точки, при покупка на стойност 45 лева с ДДС – 3 бонус точки и т.н.

    5.3.  Допълнителни бонус точки могат да получени срещу закупуване на продукти, маркирани със специален символ „златна топка“. Продуктите маркирани с този символ ще бъдат ясно обозначени във физическите магазини Т-Маркет, в промоционалните брошури на Т-Маркет, както и на онлайн сайта https://tmarketonline.bg/. Закупуването на един на брой продукт, маркиран със специален символ „златна топка“ носи 1 допълнителна бонус точка, при закупуване на два продукта, маркирани със същия символ клиентът получава 2 допълнителни бонус точки и т.н.

  5.4. Стоките, маркирани със специален символ „златна топка“ могат да бъдат намерени по следните начини:

5.4.1. Брошури и физически магазини – стоките, носещи допълнителни бонус точки ще бъдат маркирани със специален обозначителен символ в седмичната промоционална брошура, както и в месечната брошура на карта „Благодаря“ и ще бъдат актуализирани на седмична, съответно месечна база в зависимост от периода на промоционалната брошура. Стоките, обозначени с горепосоченият символ могат да бъдат намерени в съответните физически магазини на Т-Маркет. Актуалните брошури могат да бъдат намерени на следният линк: https://tmarket.bg/page/broshuri

5.4.2. Онлайн магазин – символът „златна топка“ , носещ допълнителна бонус точка ще бъде обозначаван и в онлайн магазина на Организатора https://tmarketonline.bg/ върху съответните стоки, които участват в тази промоция и на свой ред ще бъдат актуализирани на седмична/месечна база.

5.5 Срещу 5 събрани бонус точки клиентът може да закупи във всеки магазин T MARKET един от промоционалните продукти, част от Програмата, на промоционална цена с отстъпка. Асортиментът на продукти, участващи в Програмата, включва:

ПРОДУКТ

РЕГУЛЯРНА ЦЕНА

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА С 5 БОНУС ТОЧКИ

ОТСТЪПКА

Тениска с яка "Стоичков" S/3XL

34.99 лв.

21.99 лв.

37%

Шапка "Стоичков" 3 цвята

34.99 лв.

21.99 лв.

37%

Христо Стоичков-Историята / автобиографична книга/

22.75 лв.

14.99 лв.

34%

Тениска с марката на Христо Стоичков

  29.90 лв.

19.99 лв.

-33%

Футболна топка Адидас

39.90 лв.

25.00 лв.

-37%

Футболна топка Адидас Uniforia League

69.90 лв.

45.00 лв.

-36%

 

 

5.6 Всички продукти, участващи в Програмата, могат да бъдат закупени и на регулярна цена през посочения период.

  1. ОТГОВОРНОСТ

6.1. Изображенията на промо продуктите на интернет страницата www.tmarket.bg и в маркетинговите материали на Програмата са само илюстративни.

6.2. Количествата промо продукти за Програмата са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти временно да не са налични в някои или във всички магазини T MARKET или в онлайн магазина. В тези случаи “Максима България“ по подходящ начин информира клиентите за деня на следваща доставка на промо продукти. „Максима България“ не носи отговорност към клиенти, които не са могли да закупят промо продукти в точно желания от тях ден и час.

6.3. В случай на продължителна липса на наличности от промо продукти, „Максима България“ си запазва правото да продължи срока на Програмата, за да даде възможност на клиентите, събрали бонус точки, да закупят промо продукти. Клиентите ще бъдат своевременно информирани за това по подходящ начин.

6.4. Максима България не носи отговорност в случай на изчерпване на количествата, предлагани в настоящата промоционална кампания и последваща невъзможност за доставяне на допълнителни бройки.

6.5. „Максима България“ не носи отговорност за допуснати печатни грешки в маркетинговите материали на Програмата.

  1. ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ПРОГРАМАТА

7.1. „Максима България“ си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на Програмата при условие, че промените не са по-неблагоприятни за клиентите спрямо настоящите правила. Евентуалните изменения и допълнения ще имат действие от датата, посочена в тях и след като са били предварително публикувани   на интернет страницата www.tmarket.bg и в магазините T MARKET, така че клиентите да се запознаят с тях.

 7.2. „Максима България“ има неотменимото право да прекрати Програмата по всяко време, като обяви това на интернет адрес www.tmarket.bg и в магазините T MARKET. При прекратяване на Програмата „Максима България“ не дължи компенсация на участниците.

  1. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

8.1. Всички желаещи могат да получат допълнителна информация за Програмата на интернет страницата www.tmarket.bg, както и в магазините T MARKET.

 

Дата на публикуване: 18.05.2021 г.

Сравнение на продукти