Меню
Меню

РАБОТА В КОМПАНИИТЕ ОТ ГРУПАТА „МАКСИМА“

T MARKET е част от литовската компания за търговия с бързооборотни стоки Maxima Grupе Uab. Към момента над 30 000 души са част от екипите на различните предприятия на Maxima. Бързото им развитие предполага разрастване на персонала и наемането на нови кадри с всяка следваща година.
 

РАБОТА В T MARKET ЗА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ

T MARKET не се концентрира само и единствено в покупката и продажбата на стоки. Екипът ни е съставен и от специалисти в сферата на недвижимите имоти, маркетинга, логистиката, ИТ, управлението на персонал, счетоводството, инженерните науки и, разбира се, търговията. Ето защо познанията ви в тези области ще се разглеждат като предимство и ще могат да допринесат за още по-бързото развитие на нашата компания.
 

ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ, ЗНАНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КАРИЕРА

Едно от предимствата на работата във всички предприятия от групата на Maxima е възможността за кариерно израстване. Дори да не притежавате специализирано образование, ние ценим ентусиазмът, отговорността и желанието за работа. Те са водещите предпоставки за професионалното развитие на нашите служители. В зависимост от всяка позиция, T MARKET осигурява обучения на работното място или в Центъра за обучение.

Сравнение на продукти