Меню
Меню

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

• сьомга - 300 - 400 г филе
• бяло вино - 100 мл
• лимони - 1 брой, сокът и настъргана кора
• черен пипер
• червен пипер - 1/2 ч.л. лют
• сол - на вкус
• зехтин - 3 - 4 с.л. за запържване
• копър - накълцан пресен

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарежете филето сьомга на порции, посолете и поръсете с черен пипер.

Оставете го да се маринова за 20 минути в смес от бялото вино, лимоновия сок и настърганата кора и червеният пипер.

Загрейте зехтина в тиган с незалепващо покритие и сложете филетата сьомга да се запържат, докато променят цвета си от двете страни.

Поднесете сьомгата на тиган, леко поръсена с накълцан копър и с гарнитура от зеленчуци или картофи.

КУПИ НЕОБХОДИМИТЕ ПРОДУКТИ

Лимони  1 кг

Лимони

0.50 кг.
Произход : Аржентина
3,99 лв. / кг.
Маслиново масло SPERONI Ехtra Virgin 1 л
Съставки: Най-висока категория маслиново масло, получено директно от маслини само с механични средства. Хранителна ...
18,99 лв.
Копър , връзка
Произход : България
1,29 лв.
Замразена Сьомга филе,кг
Безплатна доставка
Съставки : Замразена сьомга филе Хранителна стойност за 100 г продукт: Енергийна стойност:932kJ /224kcal; ...
39,99 лв. / кг.
Сравнение на продукти